luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  „A revenit de la un accident rutier și i s-a făcut rău”. Un polițist criminalist a murit în urma unui accident vascular

  de - | 10 ianuarie 2019, 12:23 PM | Naţional

  0

  Un poliţist criminalist din cadrul Poliţiei Dâmboviţa, a murit, miercuri noaptea, la Spitalul „Dr. Alexandru Obregia” din Bucureşti, după ce suferise un accident vascular la serviciu, la scurt timp de la momentul când se întorsese de la cercetarea unui accident rutier.

  Potrivit unui comunicat transmis, joi, de Poliţia Dâmboviţa, agentul șef principal de poliție Ion Păun Ion, criminalist în cadrul Poliţiei Oraşului Titu, a început să se simtă rău marţi dimineaţa.

  „I s-a făcut rău în birou, după ce revenise de la o cercetare la faţa locului (accident rutier), aflându-se în timpul programului de lucru. A fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, fiind transportat de urgenţă la Spitalul Clinic de Psihiatrie – Prof. Dr. Alexandru Obregia-Bucureşti”, arată sursa citată.

  Miercuri noaptea, medicii au declarat decesul poliţistului, cauza fiind un accident vascular cerebral major, cu afectare de trunchi cerebral.

  A fost întocmit un dosar privind accidentul de muncă.

  sursa: mediafax

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.