A rămas fără permis pentru că nu a acordat prioritate ambulanței

  de Luci Precup | 23 ianuarie 2015, 9:36 AM | Știri Arad | Strada | Topic special

  0

  Poliția Rutieră împreună cu Serviciul de Ambulanță Arad au inițiat o acțiune comună în care se urmărea cum reacționează șoferii arădeni în momentul în care ambulanța este în misiune.

  Astfel, a fost simulată o intervenție a mașinii salvării într-o anumită locație din oraș, aceasta fiind urmărită de o mașină de poliție care verifica reacția șoferilor în trafic.

  În urma acestei acțiuni, o femeie a fost deposedată de permisul auto, ea fiind singura care nu a acordat prioritate ambulanței. Altfel,  nu au fost detectate și alte probleme în trafic, arădenii răspunzând foarte bine atunci când din spate sau din față vine mașina salvării cu semnalele sonore și luminoase activate.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.