A plecat la săniuș și a fost găsit mort! Copilul avea doar 14 ani

  de - | 13 ianuarie 2020, 11:13 AM | Naţional

  0

  Doi frați de 14 ani, din comuna Hoghiz, județul Brașov, au fost căutați timp de mai multe ore, după ce au plecat la joacă și nu s-au mai întors. Unul dintre ei a fost găsit în stop cardiac, duminică noaptea, pe albia râului Olt și a murit luni dimineața, la spital, transmite Mediafax.

  Poliția Brașov a transmis că cei doi copii de 14 ani au plecat duminică, la joacă, și nu s-au mai întors, familia fiind cea care a sesizat dispariția lor, în jurul orei 18.00. Este vorba de doi frați vitregi, ambii de 14 ani, din satul Bogata Olteana, comuna Hoghiz.

  „S-au format echipe și s-au desfășurat activități de căutare pe raza localității Bogata, a localităților învecinate, precum sși pe cursurile de apă a râului Bogata și a râului Olt. În jurul orelor 22.00, unul dintre cei doi minori a fost găsit în albia râului Olt, acesta fiind preluat de un echipaj medical si transportat la spital”, spun reprezentanții Poliției Brașov.

  Copilul găsit în timpul nopții de duminică spre luni a murit la spital.

  Citește mai multe detalii cu click aici

  Foto cu caracter informativ

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.