A plecat cu furtunul de alimentare din benzinărie! S-a întâmplat ieri și acum e viral

  de Special Arad | 18 octombrie 2020, 4:13 PM | Naţional

  1

  S-a întâmplat ieri în județul Argeș. Șoferul unui autoturism înmatriculat în județul Olt a plecat efectiv cu furtunul de alimentare de la benzinărie.

  Secvența a fost postată pe Tik Tok de către userul adrian.floriian, strângând mii de comentarii şi like-uri. Așa cum se vede, șoferul Opelului din imagine a smuls efectiv din pompă furtunul de alimentare. A mers apoi mai mulţi kilometri prin comuna Bradu cu furtunul prins în rezervor fără să audă claxonul de la automobilul din spate.

  Şoferul vehiculului aflat în spate l-a filmat pe şoferul neatent, iar imaginile au ajuns virale în scurt timp.

  VIDEO aici

   

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.