A plătit 9500 de euro pe un Audi Q5 și a aflat la frontieră că era o mașină furată

  de Special Arad | 8 iulie 2018, 12:37 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  (foto: Poliția de Frontieră)

  Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au identificat și indisponibilizat un autoturism marca Audi Q5, în valoare de 70,000 lei, care figura ca fiind căutat de către autorităţile din Marea Britanie.

  În data de 8 iulie 2018, ora 00:30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, pe sensul de intrare în ţară, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român D.S, în vârstă de 35 de ani, cu domiciliul pe raza județului Bacău, la volanul unui autoturism marca Audi Q5.

  În urma unor verificări amănunțite efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca „bun pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie. Faţă de cele constatate, şoferul a declarat că a achiziționat mașina de la fostul proprietar, plătind suma de 9500 euro şi nu avea cunoştinţă despre faptul ca aceasta ar fi fost căutată de către autoritățile din Marea Britanie.

  Autoturismul, în valoare de 70,000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la final să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.