joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  A murit profesorul Viorel Enache, fost primar al orașului Sântana

  de Raluca Medeleanu | 27 decembrie 2023, 4:42 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Profesorul Viorel Enache a murit ieri, 26 decembrie 2023. Anunțul a fost făcut de Primăria Orașului Sântana.

  Viorel Enache a fost primar al orașului Sântana timp de 8 ani, între 2004 și 2012, fiind membru al partidului PDL. El a fost și cadru didactic la Școala Generală nr. 2 din aceeași localitate, unde a fost pentru un timp și director adjunct. De asemenea, timp de 20 de ani a fost director al Casei de Copii din Sântana, respectiv director al DGASPC Arad pentru un scurt timp.

  „Cu profundă tristețe am aflat despre trecerea la cele veșnice a celui care a fost primar al orașului Sântana în perioada 2004-2012 și apoi consilier local până în anul 2020, domnul Viorel Enache. Angajații primăriei și ai consiliului local transmit sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l ierte!”, a transmis Primăria Orașului Sântana.

  „Sincere condoleante familiei domnului Viorel Enache, cel care a fost 6 ani Profesor și Director adjunct la Scoala Generală nr.2 Santana,  20 de ani Director al Casei de copii Santana,  8 ani Primar al orașului Santana și Caporal- Alexa,  o personalitate complexă, de la care noi cei mai tineri în domeniul educațional și nu numai, am avut numai de învățat. Dumnezeu să- l ierte și să- l odihnească întru împărăția Lui cerească!!!!, iar familiei mângâiere de la Bunul Dumnezeu!!!!!”, a scris și profesorul Liviu Mișcoi, pe Facebook.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.