A murit și actrița Cristina Stamate!

  de Special Arad | 27 noiembrie 2017, 8:42 AM | Film | Naţional

  0

  Actrița Cristina Stamate a încetat din viața în această dimineață, în jurul orei 7.00.

  Cristina Stamate s-a născut pe 8 februarie 1946, la București. Actrița Teatrului de Revista „Constantin Tanase” a fost tentată la început să devină medic, apoi avocat, dar n-a fost să fie așa. A intrat până la urmă la Institutul de Teatru.

  Cristina Stamate a jucat la Teatrul de Revistă Constantin Tănase în foarte multe spectacole, printre care amintim: “Vivat Revista”, “Hohote in Herastrau”, “Comedie pe Titanic”, “Revista Revistelor”, “Vara nu-i ca iarna”, “Arca lui Nae şi Vasile”, “Bufonii regelui”, “Dai un ban, dar face”, “Idolii femeilor”, “Nimic despre papagali”, “Poftă bună lui Tănase”, “Te aştept diseară pe Lipscani”, “Ura… şi la gară” , “O seara la revista”, “Scandal in paradis”. Cristina Stamate a jucat şi în “Secretul lui Bachus”, un film de comedie din 1984, regizat de Geo Saizescu.

  Actrița Cristina Stamate a murit luni dimineață, 27 noiembrie, la vârsta de 71 de ani.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.