luni, 20 mai, 2024

Special Arad Logo

  A murit Romulus Dubăț, Romi, pentru noi, jurnaliștii arădeni….

  de Redacția Special Arad | 11 martie 2024, 8:26 PM | Știri Arad

  2

  Cu toții știam că Romi are probleme de sănătate de o vreme, știam chiar că de câteva zile bune este internat, cu toate acestea nu ne vine să credem nici acum, după un scurt timp de la aflarea veștii. Mai bine ar fi să fie un banc de al său, atât de neașteptat și tipic.

  Intrat în presă odată cu apariția Observatorului arădean, Romi era însăși viața cu toate cele bune și unele nu atât de bune. Implicat în multe și mărunte, după dispariția Observatorului, a înființat Flacăra Roșie, o revistă săptămânală pe model Cațavencu, de satiră și umor.
  În ultima vreme lucra aproape pe cont propriu, ajutat de cei apropiați și de cei care mai apucau pe lângă alte cele.

  Arădean get-beget, născut în 10 ianuarie 1970, a terminat liceul la actualul ”Ghiba-Birta”, fost Miron Constantinescu, mai târziu și-a completat și studiile universitare, era un familist convins, căsătorit și având doi copii la care ținea enorm.

  Plin de avânt și inițiative, cu un spirit al umorului la marginea miștoului, indiferent în ce relații te aflai cu el, nu aveai cum să nu îl bagi în seamă. O boală lungă suportată cu stoicism i-a pus capăt vieții la o vârstă la care alții încep un nou proiect de viață.
  Drum bun, Romi și fii liniști: nu te vom uita!

  Redacția Special Arad

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Dzeu sa il odihneasca in liniste si pace.A fost unul dintre cei mai buni ziaristi aradeni, alaturi de Simi Todoca cu care se reintalneste.
   Nu am cuvinte sa imi exprim regretul pt aceasta disparitie prematura, dar cei care INTR-ADEVAR l-au cunoscut, nu il vor uita.
   Odihneste-te in pace Romi!

   +5 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.