sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  A murit pe autostradă aruncându-se de pe un pod ca să se salveze!

  de - | 30 ianuarie 2023, 9:15 AM | Naţional

  0

  Duminică seara, 29 ianuarie, un carambol s-a produs pe Lotul I al Autostrăzii Sibiu – Pitești. Șase mașini și nouă persoane au fost implicate într-un accident în lanț, în urma căruia un bărbat a murit.

  Straniul incident a avut loc pe sensul de mers Sibiu – Boița, la kilometrul 227 al A1, în zona Tălmaciu – Tălmăcel, pe tronsonul de Autostradă Sibiu Pitești inaugurat la jumătatea lunii decembrie, scrie adevarul.ro.

  Accidentul a avut loc pe fondul ceții și al poleiului de pe carosabil. Inițial, s-a produs o coliziune între trei autoturisme, în urma căreia a fost accidentat un tânăr de 27 de ani.

  La scurt timp, în imediata apropiere, un microbuz de transport marfă a intrat în coliziune cu un autoturism, cel mai probabil încercând să evite impactul cu primele mașini implicate în accident.

  Șoferul microbuzului dorind să evalueze ce s-a întâmplat, a coborât din mașină, dar când a văzut că un alt autoturism vine spre el, sub impulsul momentului, încercând cel mai probabil să se salveze, s-a gândit să se refugieze dincolo de parapet, fără să-și dea seama că e pe pod.

  Șoferul microbuzului a coborât din autovehicul și a observat cum un autoturism condus în urma sa a lovit parapetul, ricoșând spre locul în care se afla, moment în care, pentru a evita starea de pericol, a sărit între parapeții mediani, căzând în gol. Acest ultim autoturism a intrat în coliziune cu microbuzul, dar și cu unul din turismele implicate în primul accident”, a menționat purtătoarea de cuvânt a Poliției Județene Sibiu, Elena Welter, explicând cauzele accidentului mortal.

  Și reprezentanta Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Sibiu, Andreea Ștefan a menționat în legătură cu acest incident: „Un bărbat de aproximativ 48 de ani a căzut de pe pod, prezentând leziuni incompatibile cu viața, medicul declarând decesul acesteia”, scrie adevarul.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.