A murit pe autostradă aruncându-se de pe un pod ca să se salveze!

  de - | 30 January 2023, 9:15 AM | Naţional

  0

  Duminică seara, 29 ianuarie, un carambol s-a produs pe Lotul I al Autostrăzii Sibiu – Pitești. Șase mașini și nouă persoane au fost implicate într-un accident în lanț, în urma căruia un bărbat a murit.

  Straniul incident a avut loc pe sensul de mers Sibiu – Boița, la kilometrul 227 al A1, în zona Tălmaciu – Tălmăcel, pe tronsonul de Autostradă Sibiu Pitești inaugurat la jumătatea lunii decembrie, scrie adevarul.ro.

  Accidentul a avut loc pe fondul ceții și al poleiului de pe carosabil. Inițial, s-a produs o coliziune între trei autoturisme, în urma căreia a fost accidentat un tânăr de 27 de ani.

  La scurt timp, în imediata apropiere, un microbuz de transport marfă a intrat în coliziune cu un autoturism, cel mai probabil încercând să evite impactul cu primele mașini implicate în accident.

  Șoferul microbuzului dorind să evalueze ce s-a întâmplat, a coborât din mașină, dar când a văzut că un alt autoturism vine spre el, sub impulsul momentului, încercând cel mai probabil să se salveze, s-a gândit să se refugieze dincolo de parapet, fără să-și dea seama că e pe pod.

  Șoferul microbuzului a coborât din autovehicul și a observat cum un autoturism condus în urma sa a lovit parapetul, ricoșând spre locul în care se afla, moment în care, pentru a evita starea de pericol, a sărit între parapeții mediani, căzând în gol. Acest ultim autoturism a intrat în coliziune cu microbuzul, dar și cu unul din turismele implicate în primul accident”, a menționat purtătoarea de cuvânt a Poliției Județene Sibiu, Elena Welter, explicând cauzele accidentului mortal.

  Și reprezentanta Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Sibiu, Andreea Ștefan a menționat în legătură cu acest incident: „Un bărbat de aproximativ 48 de ani a căzut de pe pod, prezentând leziuni incompatibile cu viața, medicul declarând decesul acesteia”, scrie adevarul.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.