A murit la doar 30 de ani după ce s-a intoxicat cu ciuperci! Nu a mai putut fi transferat la alt spital

  de - | 2 august 2020, 1:56 PM | Regional

  0

  Tânărul în vârstă de 30 de ani, din Ștei, județul Bihor, care s-a intoxicat marți cu ciuperci otrăvitoare a încetat din viață sâmbătă. Acesta nu a mai putut fi transferat la București pentru transplant, din cauza stării grave de sănătate în care se afla.

  Sebastian Popovici a decedat ieri în jurul orei 17.30, fiind internat la secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean din Oradea.

  Potrivit dr Carmen Pantiș, coordonatoarea programului de transplant în Bihor, acesta nu a mai fi putut fi transferat la Institutul Clinic Fundeni. „Transferul ar fi trebuit să aibă loc de dimineață, dar era atât de instabil încât nici până pe heliport nu l-am fi putut duce”, a spus Pantiș.

  Bărbatul a ajuns marți la Spitalul Județean, unde a fost internat în secția de Interne, suferind de insuficiență hepatică. După numai 24 de ore starea sa s-a înrăutățit, fiind transferat la secția ATI. Era căsătorit și avea trei fetițe, cea mai mare în vârstă de 4 ani.

  Dr. Carmen Pantiș a mai spus că este important ca lumea să conștientizeze cât de periculoase pot fi ciupercile culese din natură.

  Citește mai multe detalii cu click pe ebihoreanul.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.