vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  A murit la 21 de ani după ce în iarnă a fost să dea probe la Universitatea Cluj

  de Lucian Dănilă | 25 mai 2020, 6:22 PM | Sport

  0

  Joseph Bouasse Ombiogno, un mijlocaș ofensiv camerunez care în iarnă a fost în probe la Universitatea Cluj, a decedat astăzi, 25 mai, la vârsta de 21 de ani, din cauza unui infarct, a anunțat AS Roma pe contul său de Twitter, club unde a activat la echipa Primavera.

  Joseph Bouasse a ajuns la Cluj-Napoca în prima parte a lunii februarie a acestui an, a susținut două antrenamente și a jucat în meciul amical cu Unirea Dej, însă nu l-a convins pe Adrian Falub să-l păstreze în lot pentru restul sezonului de Liga 2.

  „AS Roma plânge moarte fostului jucător de la Primavera Joseph Bouasse Perfection și îi îmbrățișează persoanele dragi în acest moment de durere groaznică”, a anunțat AS Roma pe Twitter.

  roma 2

  Decesul lui Joseph Perfection Bouasse Ombiogno s-a produs în urma unui stop cardio respirator.

  „O veste tragică pentru lumea fotbalului. Joseph Perfection Bouasse Ombiogno, născut în 1998, cu un trecut la Roma, a murit”, a anunțat și site-ul Serie B News.

  SURSA: liga2.prosport.ro

  roma 3

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.