A murit în timp ce conducea. Șoferul avea doar 29 de ani

  de - | 31 October 2019, 5:32 PM | Regional

  0

  (foto: Arhivă)

  Un bărbat și-a găsit sfârșitul subit, astăzi, la miezul zilei. Din primele informații, acesta se afla la volanul unui camion încărcat cu bitum, atunci când a murit, în localitatea Nițchidorf, din Timiș.

  Conform reprezentanțiilor Inspectoratului Teritorial pentru Situații de Urgență Timiș, bărbatul în vârstă de 29 de ani care a decedat era angajat al firmei care efetuează lucrări de asfaltare în zonă. Se afla la volanul unui camion când i s-a făcut rău. Colegii săi l-au scos din autovehicul și l-au întins pe jos, timp în care au sunat la 112.

  La fața locului a intervenit o ambulanță SMURD venită de la Buziaș. S-au efectuat manevre de resuscitare, iar între timp a fost solicitată și o ambulanță SAJ, de la Timișoara. Din păcate, medicii nu au mai putut să-l readucă la viață și i-au declarat decesul. Tânărul a suferit un stop cardiorespirator.

  Imagine cu rol ilustrativ

  Citeste mai mult pe: pressalert

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.