sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  A murit actrița Teatrului Bulandra, Valeria Ogășanu. Avea 76 de ani

  de Special Arad | 27 februarie 2023, 8:42 AM | Naţional

  0

  (foto: Facebook Virgil Ogășanu)

  Actrița Valeria Ogășanu, soția lui Virgil Ogășanu, s-a stins din viață la 76 de ani, în vila familiei din Cornu. Valeria Ogășanu este una dintre marile actrițe ale Teatrului Bulandra, acolo unde a interpretat peste 30 de roluri.

  „Ne-a părăsit, azi, doamna Valeria Ogășanu. Actriță a Teatrului Bulandra din 1969, a interpretat peste 30 de roluri în spectacole importante ale teatrului, ultimul fiind rolul Kate, pe care l-a jucat alături de soțul său – Virgil Ogășanu – în spectacolul „Pe lacul auriu” de Ernest Thompson, regia Dinu Cernescu, în 2017. Suntem, cu toții, alături de familia îndurerată. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, au transmis reprezentanții Teatrului Bulandra pe o rețea socială.

  Valeria Ogășanu s-a născut la 23 septembrie 1946 în București, România. A absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografie în 1969. În 1968, joacă primul rol în filmul: Vin cicliștii. Frumoasa actriță a mai jucat în filme precum: „Frații Jderi”, „Fram” și „Trandafirul galben”.

  Drum lin în Lumină, iubită mamă! Te iubesc!” Acesta este mesajul emoționant prin care Mihai Ogășanu a anunțat decesul mamei sale.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.