vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  A murit academicianul Adrian Restian, președintele Societății Academice de Medicină a Familiei

  de Special Arad | 20 aprilie 2022, 8:12 AM | Naţional

  0

  captură video youtube.com

  Academicianul profesor doctor Adrian Restian, președinte al Societății Academice de Medicină a Familiei a încetat din viață. Anunțul a fost făcut de doctor Marinela Olăroiu.

  „Cu profundă mâhnire am luat cunoștință de dispariția dintre noi a domnului Academician Profesor Doctor Adrian Restian, Președinte Societatea Academică de Medicină a Familiei (SAMF) și Membru titular al Academiei de Științe Medicale. Contribuția remarcabilă a domniei sale de-a lungul anilor – cercetări, publicații, cărți, interviuri, prezentări, prima curriculă de pregătire pentru rezidenți în specialitatea medicină de familie… – a contribuit la dezvoltarea medicinei generale și de familie din România. Exprim pe această cale condoleanțe familiei și îi urez un drum lin către lumea de dincolo”, a scris dr. Marinela Olăroiu.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.