A mai rămas o săptămână pentru înscriere la „Ars Fotografica”

  de Special Arad | 4 September 2021, 5:32 PM | Cultură

  0

  Asociația Foto Club Arad (fondată în 1968) invită artiștii fotografi să participe la ediția a XXI-a a Salonului Internațional Ars Fotografica Arad. Vor fi oferite câştigătorilor un număr total de 25 de premii, precum și trofeul „Best Author”, acordat de Foto Club Arad.

  Salonul are două secțiuni: liber color şi liber monocrom.

  Ultima zi de primire a fotografiilor este 12 septembrie 2021, iar vernisajul şi acordarea premiilor vor avea loc în data de 12 octombrie 2021 la Sala Clio a Complexului Muzeal din Arad.

  Cu ocazia acestui salon, împreună cu Centrul Cultural Judeţean Arad, respectiv Consiliul Judeţean Arad, Asociația Foto Club Arad va tipări un catalog care va fi oferit câştigătorilor. Catalogul va avea şi o variantă digitală, care va putea fi descărcată după vernisaj.

  Taxa de participare este de 40 lei sau 10 euro. Cluburile foto cu mai mult de 6 participanţi vor avea o reducere dacă vor lua legătura cu președintele asociației, Mircea Boran, Art. AAFR.

  Formularul poate fi descărcat de pe site-ul www.fotoclubarad.ro.

  Salonul se desfăşoară sub patronaj AAFR nr. 009/2021 , FCA nr. 1/2021 şi va fi organizat conform regulamentelor şi standardelor de organizare ale saloanelor de artă fotografică, anunță organizatorii.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.