A luat foc stadionul! Partida Angliei este pusă sub semnul întrebării

  de - | 8 October 2021, 7:21 PM | Sport

  0

  Ședința de pregătire condusă de Gareth Southgate a decurs fără nicio problemă, dar la puțin timp după încheierea acesteia s-a întâmplat un incident neașteptat, scrie digisport.ro.

  Un incendiu a izbucnit în zona rezervată media la trei ore după ce naționala Angliei a terminat antrenamentul.

  Cei care se ocupă cu administrarea arenei au încercat să țină flăcările sunt control cu extinctoare, dar acestea nu au fost suficiente și a fost nevoie de intervenția pompierilor. Aceștia au reușit să stingă incendiul, dar încă nu s-a stabilit dacă partida se va mai juca, scrie digisport.ro.

  stadion

  Arena are o capacitate de 3.300 de locuri și este dotată cu gazon artificial care ar putea fi afectat de incendiu.

  „Ei se pregăteau pentru meciul de mâine și dintr-o dată am văzut că iese fum. Alarmele de incendiu au început să sune și ne-am grăbit să ieșim afară unde am văzut autospecialele de pompieri. Nu cred că flăcările au atins suprafața de joc, dar polițiștii și pompierii păreau îngrijorați”, a declarat un martor al incendiului, citat de Mirror.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.