joi, 18 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  A luat foc stadionul! Partida Angliei este pusă sub semnul întrebării

  de - | 8 octombrie 2021, 7:21 PM | Sport

  0

  Ședința de pregătire condusă de Gareth Southgate a decurs fără nicio problemă, dar la puțin timp după încheierea acesteia s-a întâmplat un incident neașteptat, scrie digisport.ro.

  Un incendiu a izbucnit în zona rezervată media la trei ore după ce naționala Angliei a terminat antrenamentul.

  Cei care se ocupă cu administrarea arenei au încercat să țină flăcările sunt control cu extinctoare, dar acestea nu au fost suficiente și a fost nevoie de intervenția pompierilor. Aceștia au reușit să stingă incendiul, dar încă nu s-a stabilit dacă partida se va mai juca, scrie digisport.ro.

  stadion

  Arena are o capacitate de 3.300 de locuri și este dotată cu gazon artificial care ar putea fi afectat de incendiu.

  „Ei se pregăteau pentru meciul de mâine și dintr-o dată am văzut că iese fum. Alarmele de incendiu au început să sune și ne-am grăbit să ieșim afară unde am văzut autospecialele de pompieri. Nu cred că flăcările au atins suprafața de joc, dar polițiștii și pompierii păreau îngrijorați”, a declarat un martor al incendiului, citat de Mirror.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.