Update A intrat cu mașina în curtea unei arădence, după care a luat numerele de înmatriculare și s-a făcut nevăzut! Tânărul, în vârstă de 25 de ani, a fost găsit

  de Mihai Todoca | 12 octombrie 2021, 10:29 AM | Știri Arad | Topic special

  1

  Întâmplare neobișnuită în cartierul arădean Grădiște, unde o femeie ce locuiește pe strada Rareș s-a trezit cu o mașină în curte. Marca mașinii este Audi, iar femeia a sunat la 112 pentru a veni polițiștii să facă cercetările necesare, fiind vorba evident de un accident. Șoferul , care acum este căutat de poliție, a luat plăcuțele de înmatriculare ale mașinii și s-a făcut nevăzut. Acum arădeanca a rămas cu paguba.

  Comunicat IPJ Arad: „În această dimineață în jurul orei 7:20, am fost sesizați prin apel S.N.U.A.U 112, de către o femeie despre faptul că în curtea imobilului său de pe strada Petru Rareș din municipiul Arad se află un autoturism avariat și fără plăcute de înmatriculare. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii Biroului Rutier care au constatat că cele sesizate se confirmă, evenimentul rutier petrecându-se în jurul orei 24:10. Autoturismul a fost ridicat, în continuare polițiștii efectuează cercetări în vederea depistării conducătorului autoturismului și luarea măsurilor legale care se impun”.

  Update, IPJ Arad:

  „În ziua de 12 octombrie a.c., polițiștii Biroului Rutier au identificat conducătorul autoturismului avariat și ulterior abandonat într-o curte a unui imobil de pe strada Petru Rareș din municipiul Arad, în persoana unui bărbat de 25 de ani, din localitatea Apahida, județul Cluj.

  Bărbatul a fost sancționat contravențional pentru neadaptarea vitezei la condițiile de drum, neprezentarea în vederea declarării evenimentului rutier în termenul de 24 de ore în baza O.U.G.195/2002 privind circulația pe drumurile publice și blocarea accesului într-un imobil, valoarea totala a sancțiunilor fiind de 1950 de lei.

  De asemenea, bărbatul a mai fost sancționat contravențional cu amendă în baza Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea pandemiei de Covid-19, pentru neprezentarea certificatului de vaccinare și circulația pe drumurile publice după ora 22, fiindu-i reținut și permisul de conducere pentru 30 de zile”.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.