A încurcat spuma de păr! Și-a turnat pe cap spumă poliuretanică și a ajuns la spital (FOTO)

  de Special Arad | 30 septembrie 2015, 1:11 PM | Internaţional

  0

  O femeie din Estul Europei a făcut o confuzie pe care nu o va uita toată viața. Știrea apare pe portalul britanic Daily Mail, dar jurnaliștii britanici nu știu mai multe date despre femeie decât că ar fi dintr-o țară din Europa de Est.

  Ei au postat fotografia și au comentat: „Această imagine dovedește o dată pentru totdeauna cât de important este să citești eticheta de pe cutie”.

  Fotografia a fost făcută într-un spital. În imagine se poate observa cum femeia se află în camera de așteptare, vădit marcată de ce i s-a întâmplat, cu o bucată uriașă de spumă poliuretanică pe capdar șipe haine.

  Ea a încercat să se coafeze folosind, din greșeală, adezivul pe post de spumă pentru păr.

  „E ușor să faci o poză ca aceasta și să glumești. Totuși, femeia aceasta nu pare să să distreze. Mă îndoiesc profund că povestea a ceea ce s-a întâmplat e aproape de adevăr și dacă ar fi, cine folosește atât de multe produse pentru păr încât să se formeze o movilă pe capul tău? Arată de parcă ar fi victima unei fapte crude și chiar dacă sunt deschis glumelor, chiar nu văd ceva amuzant în acest caz”, a comentat unul dintre internauți, conform voceatransilvaniei.ro.

  SURSA: dailymail.co.uk

  spuma

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.