luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  A început competiția internă pentru desemnarea candidaților USR pentru Parlamentul European

  de - | 9 octombrie 2018, 11:38 AM | Comunicate contra cost

  0

  USR Arad găzduiește prima dezbatere din cadrul competiției interne pentru desemnarea candidaților partidului pe lista pentru Parlamentul European. Uniunea reprezintă singurul partid din România care își va alege reprezentanții în urma unei campanii transparente, deschisă publicului și prin votul tuturor membrilor săi.

  România are nevoie să fie reprezentată în forul legislativ european de persoane calificate, capabile să comunice cu elita politică europeană, să susțină proiecte naționale și să lupte pentru interesele românilor. Din păcate, corpul parlamentarilor europeni ai țării noastre este, cu mici excepții, compus din rude și apropiați servili ai liderilor partidelor tradiționale din România, incapabili să reprezinte interesele naționale și care mai degrabă fac un deserviciu de imagine poporului român.

  Pentru a ieși din această paradigmă păguboasă pentru noi toți, USR a demarat un proces transparent de selecție a propriilor candidați, bazat pe competența acestora, pe ceea ce au dovedit că pot să facă în carierele lor profesionale, pe programele proprii asumate, prin care să reprezinte în mod curajos și eficient România. Pe toți acești candidați veți avea ocazia să îi cunoașteți, înainte de a fi desemnați.

  Orice membru USR a avut șansa de a se înscrie în competiție, prin depunerea online a unui dosar de candidat. După validarea acestora (cu toții au fost validați, nefiind descoperite probleme de integritate), pentru două luni vom fi în campanie internă deschisă publicului, urmând ca pozițiile pe lista de candidați să fie determinate la final, prin votul întregului partid.

  Pentru că transparența este una dintre condițiile unei campanii de succes, candidații au ocazia să se prezinte atât în fața colegilor cât și în fața celor care sunt interesați din afara partidului. Îi invităm pe această cale pe toți cei care doresc să-i întâlnească pe Cristian Ghinea, Radu Mihaiu, Iulian Lorincz și Alexandru Vărzaru, să participe la evenimentul de joi, 11.10.2018, la sediul USR Arad din strada Dimitrie Bolintineanu, numărul 5, etaj 4, de la ora 18:30.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.