ExclusivA început bătălia în PNL! După Falcă, Abrudan de la Ineu și-a anunțat candidatura pentru șefia partidului

  de Andrei Fuliaș | 9 martie 2017, 3:40 PM | Politikos

  2

  În contextul în care în acest an în PNL vor avea loc alegeri interne, de jos până sus, lupta pentru funcțiile din partid începe să fie tot mai aprigă.

  În urmă aproximativ 3 săptămâni, într-una din ședințele de partid ale PNL, Gheorghe Falcă anunța că va candida în continuare pentru șefia partidului.

  Sursele noastre spun că astăzi, în ultima ședință a Comitetului Județean Executiv al PNL Arad, primarul orașului Ineu, Călin Abrudan, și-a anunțat și el colegii că va candida pentru șefia filialei județene.

  Așadar, până acum avem față în față un lider al fostului PDL, pe Gheorghe Falcă, și unul al vechiului PNL, pe Călin Abrudan.

  În același timp, se aude că și Eusebiu Pistru ar vrea să candideze pentru aceeași funcție de președinte al PNL Arad. În cazul în care acesta ar decide să intre și el în cursă, bătălia ar fi cu atât mai interesantă, deoarece soția acestuia, Geanina Pistru, este în acest moment președintele Organizației Municipale a PNL Arad. Așadar, am putea spune că Eusebiu Pistru ar avea un sprijin destul de important din partea celei mai importante filiale din județ. Pe de altă parte, există și voci din partid care spun că indiferent dacă Pistru va candida sau nu, soția sa l-ar susține tot pe Gheorghe Falcă.

  În ceea ce privește organizația Municipală, se pare că acolo ar fi scos în față Sergiu Bîlcea, actual vicepreședinte al Consiliului Județean Arad, care din postura de președinte al CMEx al PNL Arad ar urma să fie pregătit pentru o eventuală candidatură la Primăria Municipiului Arad, liberalii văzând că actualul viceprimar Călin Bibarț nu reușește să „crească” oricâtă imagine ar pompa birourile de presă al partidului și al primăriei în el.

  Rămâne de văzut dacă în afară de Falcă și Abrudan vor mai intra în cursă și alți candidați și cum se vor face jocurile politice din interiorul PNL Arad.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. O fi tanarul Calin “matrasit” de excrocul Pistru, dar poate se vor trezi si liberalii autentici din Arad la ideea ca pot scapa de omul Basicului, odata pentru todeauna! Abrudan este un tanar de viitor, capabil si hotarat, iar la Ineu a inceput sa schimbe fata orasului care parea incremenit de 27 de ani!

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.