A început Bacalaureatul. Peste 100 de elevi arădeni au absentat la prima probă

  de Special Arad | 1 iulie 2019, 9:02 PM | Educaţie

  1

  imagine cu scop ilustrativ

  Luni, 1 iulie, a început prima sesiune a examenului de Bacalaureat, prima probă fiind proba scrisă la Limba Română. La Arad, în totalul de 2573 de elevi înscriși, s-au prezentat la examen doar 2469.

  Elevii au avut ca subiect la proba de Limba Română, la alegere, George Bacovia sau Lucian Blaga – la profil Real și Tudor Arghezi sau Ion Barbu – la profil Uman.

  Următoarea probă este cea de Limba Maternă, care va avea loc marți, 2 iulie 2019, după care urmează proba obligatorie a profilului (3 iulie 2019) și proba la alegere a profilului (4 iulie 2019), urmând ca în data de 8 iulie 2019 să fie afișate rezultatele.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Există, poate , o explicație a absenteismului . Au aflat că in centru lor de bac , au fost sigilate toate toaletele . Si nu au riscat , mai ales cei emotivi 😁 . Lăsând gluma deoparte , nu credeti că am devenit paranoici , luând asfel de măsuri ? Noaptea nopților minții !

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.