vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  A început Bacalaureatul. Peste 100 de elevi arădeni au absentat la prima probă

  de Special Arad | 1 iulie 2019, 9:02 PM | Educaţie

  1

  imagine cu scop ilustrativ

  Luni, 1 iulie, a început prima sesiune a examenului de Bacalaureat, prima probă fiind proba scrisă la Limba Română. La Arad, în totalul de 2573 de elevi înscriși, s-au prezentat la examen doar 2469.

  Elevii au avut ca subiect la proba de Limba Română, la alegere, George Bacovia sau Lucian Blaga – la profil Real și Tudor Arghezi sau Ion Barbu – la profil Uman.

  Următoarea probă este cea de Limba Maternă, care va avea loc marți, 2 iulie 2019, după care urmează proba obligatorie a profilului (3 iulie 2019) și proba la alegere a profilului (4 iulie 2019), urmând ca în data de 8 iulie 2019 să fie afișate rezultatele.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Există, poate , o explicație a absenteismului . Au aflat că in centru lor de bac , au fost sigilate toate toaletele . Si nu au riscat , mai ales cei emotivi 😁 . Lăsând gluma deoparte , nu credeti că am devenit paranoici , luând asfel de măsuri ? Noaptea nopților minții !

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.