A încălcat ordinul de protecție și și-a amenințat soția. Acum e reținut de Poliție

  de Special Arad | 6 octombrie 2020, 11:47 AM | Gurahonţ | Știri Arad | Urmăriți

  0

  La data de 5 octombrie 2020, polițiștii Secției 10 de Poliție Rurală Gurahonț au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 48 de ani, din Brazii, care este acuzat că a intrat în curtea soției sale, în noaptea de 4 octombrie, amenințând-o cu acte de violență, încălcând astfel ordinul de protecție emis de Judecătoria Gurahonț, împotriva sa.

  Bărbatul, cercetat pentru nerespectarea unui hotărâri judecătorești, urmează a fi prezentat cu propunere de arestare preventivă magistraților Judecătoriei Gurahonț.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.