A „împrumutat” un Mercedes furat din Belgia, dar a ajuns cu el doar până la Frontiera Nădlac

  de Special Arad | 11 iulie 2018, 12:32 PM | Nădlac | Urmăriți

  0

  Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au depistat un autoturism marca Mercedes-Benz, în valoare de 4.000 de euro, căutat de autorităţile din Belgia.

  În data de 11.07.2018, în jurul orei 03.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II-Csanadpalota s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român L.R, în vârstă de 22 de ani, cu domiciliul pe raza județului Ialomiţa, conducând un autoturism marca Mercedes-Benz, înmatriculat în Belgia.

  La controlul de frontieră, şoferul a prezentat, pentru mijlocul de transport în cauză, un certificat de înmatriculare emis de autorităţile germane.

  În urma verificărilor în baza de date s-a constatat că mijlocul de transport figurează ca „bun pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Belgia.

  Faţă de cele constatate, şoferul a declarat că a împrumutat autoturismul  de la un prieten din Germania, proprietar al autoturismului, fără a-i pretinde nimic în schimbul împrumutului, având intenţia ca la întoarcere să înapoieze maşina proprietarului.

  Mijlocul de transport, în valoare de 4.000 euro, va fi indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor la sediul S.T.P.F Arad. În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.