luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  A fugit de poliție pentru că nu avea declarație, a căzut și a murit la doar 21 de ani…

  de - | 11 mai 2020, 7:22 AM | Naţional

  0

  Un tânăr a murit în timp ce fugea de un echipaj al Poliţiei, care intenţiona să îl oprească pentru a-i solicita declaraţia pe proprie răspundere. Cazul s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 1 dimineaţa, pe o stradă din municipiul Hunedoara.

  Potrivit informaţiilor adevarul.ro, doi tineri care se aflau pe o stradă din zona centrală a municipiului Hunedoara au luat-o la fugă, la vederea unui echipaj de Poliţie sosit în zonă. Tinerii, care se temeau că vor fi amendaţi pentru că nu aveau declaraţiile pe proprie răspundere, au alergat printre blocuri, însă unuia dintre ei, în vârstă de 21 de ani, i s-a făcut rău şi s-a prăbuşit la pământ, chiar în apropierea blocului în care locuia. A făcut infarct şi a murit, la scurt timp.

  Potrivit poliţiştilor, celălalt tânăr, în vârstă de 15 ani, a declarat că prietenul său era consumator frecvent de băuturi energizante carbogazoase, iar în orele dinainte de tragedie consumase trei doze de  băuturi. În urma necropsiei, concluziile medicilor Serviciului Judeţean de Medicină Legală Hunedoara au fost că tânărul a avut o moarte neviolentă, care s-a produs prin edem pulmonar acut, consecutiv unui infarct miocardic acut, scrie adevarul.ro.

  Foto cu caracter ilustrativ

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.