A fost reținut de polițiștii din Lipova, după ce a incendiat mii de metri pătrați de miriște și o groapă de gunoi

  de - | 13 martie 2019, 12:50 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Polițiștii orașului Lipova cercetează un bărbat pentru distrugere prin incendiere. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

  La data de 8 martie a.c., polițiștii orașului Lipova au fost sesizați despre faptul că un bărbat ar fi incendiat cu intenție terenuri cu miriște.

  La scurt timp de la sesizare, o patrulă de ordine publică a depistat și identificat un bărbat de 44 de ani, din Arad, în timp ce încerca să fugă de la locul faptei. Acesta ar fi dat foc miriștii uscate în mai multe locuri, focul extinzându-se cu repeziciune, din cauza condițiilor meteo, și la groapa de gunoi din vecinătate.

  În urma incendierii terenurilor, au fost distruși 15.000 de metri pătrați de miriște precum și 350 de metri pătrați cu deșeuri depozitate la groapa de gunoi a orașului.

  La data de 11 martie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe numele acestuia fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.