joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  A fost campion al României iar acum dă verdict: „UTA va câștiga acest play-off. Mai promovează Petrolul și Rapid”

  de - | 17 mai 2020, 2:15 PM | Sport

  0

  Are 42 de ani, iar în urmă cu 9 ani câștiga campionatul României cu Oțelul Galați, una dintre cele mai mari surprize din istoria fotbalului românesc, comparabilă cu cea în care campionatul a fost câștigat de Urziceni sau de Viitorul.

  Gabriel Paraschiv este în prezent antrenorul echipei din Liga 3 Flacăra Moreni, consideră că scenariul cu play-off în Liga 2 pentru deciderea promovatelor, în care echipele să intre cu puncte înjumătățite, este varianta corectă.

  „A fost vorba și la Liga a 3-a de același scenariu, unde, noi, Flacăra Moreni, suntem participanți, să fie un play-off cu primele șase și un play-out cu ultimele șase. Același lucru. Eu am propus, personal, pentru echipa mea, să se înjumătățească punctele.

  De ce spune acest lucru? Pentru ca toate echipele care participă la acest play-off să aibă șanse reale la primele locuri. Altfel, unele ar fi făcut figurație.

  Cred că UTA e o echipă foarte bună și că, indiferent de ce formulă se va alege, ea va câștiga acest play-off, pentru că a dovedit pe tot parcursul sezonului că este echipa cea mai bună și mai este ceva care nimeni nu ia în considerare, chiar dacă este la fotbal. Este justiția divină, și acolo nu ne prea putem opune.

  UTA, Petrolul și Rapid se vor duce în Liga 1”, spune Gabriel Paraschiv la ProSport LIVE.

  Paraschiv are doi antrenori români pe care i-a luat ca model: Petre Grigoraș și Dorinel Munteanu.

  „Îmi doresc să iau de la Petre Grigoraș carisma pe care o avea când intra în vestiar. Mi-e foarte drag acest personaj.

  De la Dorinel Munteanu vreau să iau rigurozitatea cu care conducea antrenamentele și seriozitatea de care dădea dovadă”, a declarat Paraschiv la ProSport LIVE.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.