joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  A explodat cazanul de țuică. Doi polițiști aflați în misiune au fost răniți!

  de Special Arad | 9 iulie 2015, 10:21 AM | Naţional

  0

  Doi poliţişti au fost răniţi în cursul zilei de miercuri, 8 iulie, în timp ce desfăşurau o anchetă. Cei doi polițiști maramureșeni făceau percheziţii la o fabrica de alcool ce funcţiona ilegal în localitatea Buşag când le-a explodat un cazan în faţă.

  Şi un muncitor care lucra acolo a fost rănit în urma exploziei şi a suferit arsuri de gradele 2 şi 3 pe mai bine de jumătate din suprafaţa corpului.

  Descinderile oamenilor legii au început încă din dimineaţa zilei de miercuri, dar rezultatele anchetei i-a determinat să se întoarcă în seara aceleaşi zile pentru continuarea percheziţiilor.

  Aveau sarcina clară să ridice mai multe probe printre care şi un cazan de fiert ţuica. acesta însă era sub presiune şi ăîn momentul în care oamenii legii au încercat să-l ridice, a explodat. Deflagraţia l-a afectat şi pe unul dintre muncitori.

  Poliţia confirmă incidentul şi faptul că unul dintre poliţişti dar şi muncitorul au fost transportaţi cu avionul la Bucureşti la Spitalul de Arşi.

  Cei doi, împreună cu un alt poliţist au suferit arsuri grave in urma unei explozii produse în timpul unor percheziţii efectuate de poliţiştii maramureşeni la sediul unei societăţi comerciale ce funcţiona ilegal.
  Percheziţiile s-au desfăşurat sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, la sediul unei societăţi comerciale din localitatea Buşag , antrepozit fiscal de producere a alcoolului cu autorizaţia revocată.

  Cu ocazia percheziţiilor a fost identificată instalaţia de producere a alcoolului în stare de funcţionare, iar în incinta societăţii percheziţionate au fost găsite mai multe recipiente cu alcool.

  Conducerea Politiei Române a dispus măsuri pentru ca transferul persoanelor rănite să se desfăşoare în condiţii de siguranţă şi asigură familiile victimelor de tot sprijinul în aceste momente grele”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.