duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  A devenit bogat în urma unei erecții! Și-a pierdut, însă, bărbăția…

  de Special Arad | 9 iulie 2015, 1:36 PM | Internaţional

  0

  Autorităţile americane trebuie să plătească suma unui deţinut care nu a primit tratament adecvat în închisoare.

  Deţinutul american Rodney Cotton (50 de ani) a obţinut o despăgubire de 750.000 de dolari după ce a acuzat de neglijenţă cadrele medicale de la centrul de detenţie din Manhattan, unde acesta fusese încarcerat, potrivit break.com, citat de adevarul.ro.

  În anul 2012, Cotton a dat în judecată administraţia închisorii în care se afla, solicitând iniţial daune în valoare de 10 milioane dolari. Bărbatul susţinea faptul că medicii închisorii i-au administrat un tratament inadecvat, producându-i o erecţie continuă timp de 6 zile! În urma incidentului, erecţia în cauză au dus la apariţia unor disfuncţionalităţi ale penisului.

  Cotton a fost lasat să se chinuie în celula sa, fără ajutor, timp de şase zile. Contrar practicilor standard, medicii au refuzat să-l trimită la un spital din New York, considerând că Rodney Cotton se preface. Instanţa i-a dat dreptate zilele trecute, iar statul american urmează să îl despăgubească cu 750.000 de dolari (680.000 de euro), scrie Adevărul.

  Mi-am pierdut bărbăţia. Nu mai cobora şi mă durea groaznic. Dacă aş avea de ales între bani şi un penis funcţional, aş alege imediat a doua variantă. Cu ajutorul acestei sume de bani, mă voi muta la fiica mea din Atlanta şi voi începe o nouă viaţă“, a declarat Cotton pentru New York Daily News.

  cotton pag

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.