luni, 11 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  A dat vina pe o doctoriță din Arad pentru sarcina ei imaginară. Femeia îi trimitea pastorului de care era îndrăgostită mesaje cu starea copilului

  de - | 1 august 2020, 12:41 PM | Regional

  0

  (foto: bihoreanul)

  Anchetatorii au lămurit şi povestea cu sarcina plăsmuită de Denisa Chilba (foto), ca pretext pentru a-l stoarce de bani pe episcopul Csűry István, căruia i-a trimis mesaje despre „starea copilului” inclusiv în septembrie anul trecut. Femeia n-a fost nicio clipă gravidă, aspect pe care în cele din urmă l-a şi recunoscut, pretinzând însă că ar fi fost indusă în eroare de „o doamnă doctor Cornea” din Arad şi de o dereglare hormonală cu care ar fi fost diagnosticată în Oradea. „Ca urmare a declaraţiilor suspectei, s-a solicitat de către organul de cercetare penală actele medicale de la unităţile sanitare abilitate şi care nu au confirmat susţinerile acesteia”, scrie în actul de acuzare.

  Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea au finalizat cercetările într-unul din cele mai stranii scandaluri amoroase din ultimii ani, declanşat primăvara trecută de o femeie care l-a acuzat public pe episcopul reformat Csűry István că ar fi sedus-o, însărcinat-o şi abandonat-o.

  Orădeanca Denisa Krisztina Chilba a fost trimisă în judecată acum, pentru hărţuire, rechizitoriul consultat de BIHOREANUL dezvăluind detalii şocante despre pasiunea bolnavă pe care femeia a dezvoltat-o pentru prelat. Ea l-a bombardat atât pe Csűry, cât şi pe soţia acestuia, Anikó, învăţătoare la Liceul Reformat Lorántffy Zsuzsanna, cu mii de mesaje şi apeluri, dar şi cu glume sinistre!

  Iubirea lui Deni

  Inculpata de azi este cea care a declanşat un scandal naţional după ce, în preajma sărbătorilor Pascale 2019, s-a prezent la redacţia BIHOREANULUI, susţinând că tocmai fusese alungată de la sediul Episcopiei Reformate de Piatra Craiului, unde voia să-l reclame pe Csűry pentru preacurvie. Cea care i-ar fi sucit minţile episcopului a fost chiar ea, recunoştea atunci Denisa, povestind cum au ajuns să se iubească şi să-şi trimită mesaje siropoase, în care Csűry îi cerea la început rendez-vous şi îi mărturisea c-o iubeşte, pentru ca în final s-o someze răspicat să-i dea pace.

  Ea, însă, a continuat să-l contacteze. În martie i-a comunicat că e însărcinată şi, pentru că bărbatul n-a crezut-o, l-a căutat acasă şi l-a dat în vileag nevestei, iar apoi şi la sediul Episcopiei, de unde a fost alungată.

  Citește întreaga poveste pe ebihoreanul

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.