A considerat că „nem baj” dacă fură 3,2 metri cubi de lemne…

  de Special Arad | 6 iulie 2018, 2:40 PM | Ineu | Urmăriți

  0

  Polițiștii orașului Ineu au sancționat un bărbat care a transportat lemne fără documente legale.

  Polițiștii au depistat ieri, în trafic, un bărbat de 37 de ani, cetățean maghiar, în timp ce transporta cu o autoutilitară cantitatea de 12,5 metri cubi de material lemnos de diferite specii. În urma verificărilor documentelor, s-au constatat diferențe între cantitatea înscrisă pe avize și cea transportată efectiv.

  Bărbatul a fost sancționat, conform Legii 171/2010, cu amendă în valoare de 4.000 de lei, fiind indisponibilizați 3,2 metri cubi de material lemnos, în valoare de aproximativ 450 de lei.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.