joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  A comercializat ilegal peste 5.000 de petarde. A fost prins chiar în ziua de Crăciun

  de Special Arad | 27 decembrie 2016, 2:43 PM | Pâncota | Știri Arad

  0

  Polițiștii au depistat în ziua de Crăciun, în Pâncota, un bărbat care deținea și comercializa fără drept articole pirotehnice.

  Explozivele au fost descoperite în urma unei acțiuni pentru prevenirea comerțului ilicit cu articole pirotehnice desfășurate de Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase împreună cu polițiștii orașului Pâncota și ai comunei Șiria, pe 25 decembrie

  Bărbat (38 de ani) din Pâncota a fost prins chiar în timp ce vindea unui client petarde. Polițiștii au descoperit că bărbatul deținea în autoturism, în total, 5.094 articole pirotehnice (minipocnitori și pocnitori), a căror deținere și comercializare este interzisă prin lege.

  Articolele pirotehnice au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor, pe numele bărbatului fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuarea fără drept de operațiuni cu articole pirotehnice.

  Poliția anunță că astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare, atât în municipiu cât și în județul Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.