duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  A apărut primul teaser trailer al „Bombshell”, filmul bazat pe scandalul sexual de la Fox News

  de - | 24 august 2019, 10:02 AM | Film

  0

  (foto: CNN)

  Primul trailer al „Bombshell” produs de Lionsgate a fost lansat săptămâna aceasta. Filmul bazat pe scandalul sexual de la Fox News intră în cinematografe din 20 decembrie, iar distributia este una de exceptie: Charlize Theron, Nicole Kidman și Margot Robbie sunt doar trei dintre numele mari pe care le vom vedea pe marile ecrane.

  Acțiunea este centrată pe scandalul sexual care a dus la demisia lui Roger Ailes, CEO-ul postului de știri american Fox News.

  Charlize Theron joacă rolul jurnalistei Megyn Kelly, una dintre cele mai proeminente personalități media din SUA, Nicole Kidman o interpretează pe jurnalista Gretchen Carlson, care a susținut că a fost dată afară pentru că l-a acuzat pe Ailes de hărțuire sexuală, iar Margot Robbie, pe producătoarea Kayla Pospisil. Rolul lui Roger Ailes este interpretat de actorul John Lithgow.

  Tema acestui film a fost atinsă recent și în mini-serialul „The Loudest Voice”, difuzat în acest an de postul american Showtime, cu Russell Crowe în rol principal (Roger Ailes).

  Sursa: filmnow.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.