miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update A apărut o imagine cu presupusul hoț care sparge mașini în Arad. Îl recunoașteți?

  de Special Arad | 15 martie 2018, 10:51 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  4

  presupusul hoț (foto: Radar ARAD)

  Zilele acestea, mai mulți arădeni s-au plâns că au găsit geamul de la mașină spart, iar obiectele lăsate în aceasta, furate. A existat suspiciunea că ar fi vorba de un singur hoț, întrucât modul în care s-au efectuat spargerile a fost similar.

  Astăzi, în mediul online, a apărut o imagine – captură video – care îl arată pe presupusul hoț. Internautul care a speculuat că despre acest bărbat din imaginea de mai sus ar fi vorba că este autorur spargerilor, l-a depistat prin intermediul unei camere de supraveghere de pe Bulevardul Dragalina. Cei care îl recunosc pe bărbat sunt rugați să anunțe Poliția.

  Iată mesajul apărut pe Facebook, alături de imagine:

  29186515 1795361650527808 3674206872321130496 o

  Update

  Inspectoratul de Poliție a Județului Arad a luat în atenție anunțul apărut în mediul online prin care se indică presupusul hoț. În momentul în care vom afla mai multe despre demersurile Poliției, vom reveni cu mai multe amănunte.

  Pe această cale, reprezentanții Poliției doresc să atenționeze cetățenii în legătură cu obiectele pe care aceștia le lasă la vedere în mașină.

  „Foarte mult contează ce își lasă oamenii în mașină. Acest aspect este definitoriu. Foarte multe spargeri au fost pentru că s-au lăsat lucruri la vedere în mașină: portmonee, tocuri de ochelari de soare, huse de laptop – chiar dacă sunt goale, tablete, telefoane…”, ne-au spus aceștia.

  De asemenea, reprezentanții IPJ Arad ne-au declarat, în ceea ce privește numărul de spargeri de mașini înregistrat în Arad, că totuși, acesta este sub medie în această perioadă.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.