joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  A amenințat că se sinucide pentru că l-a părăsit iubita! Tentativa de împăcare a eșuat și au intervenit… pompierii

  de - | 22 aprilie 2023, 3:20 PM | Regional

  0

  Pompierii de la Detașamentul de Pompieri Caransebeș au intervenit cu o autospecială pentru salvare de la înălțimi, o perna pneumatica și o ambulanță SMURD la o tentativă de suicid din Municipiul Caransebeș, unde un bărbat s-a urcat pe acoperișul gării.

  La fața locului au sosit si jandarmii si polițiștii care au discutat cu bărbatul și în cele din urmă acesta a coborât de pe acoperiș și a fost transportat la Spitalul Municipal din Caransebeș, scrie infocs.ro.

  Martorii spun că motivul pentru care bărbatul a recurs la acest gest, este legat de unele probleme sentimentale. Bărbatul de 32 de ani este din Oțelu Roșu și era supărat că l-a părăsit iubita acum o lună și a plecat la Lugoj.

  Azi, bărbatul a mai făcut un drum la Lugoj cu intenția de a-și lămuri iubita să se reîntoarcă la el, dar demersul său nu a avut succes. Femeia nu vrea sa vină înapoi la el și gata! Pus în fața unui răspuns așa de categoric, când a ajuns la Caransebeș, bărbatul a coborât din tren și s-a urcat pe clădirea gării și a amenințat că sare de pe acoperiș, scrie infocs,ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.