A amenințat că își dă foc pe holurile Primăriei Arad! (FOTO)

  de Andrei George | 29 noiembrie 2016, 12:51 PM | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Un bărbat cu vârsta între 50 și 60 de ani a tulburat în urmă cu câteva zeci de minute liniștea de pe holurile Primăriei din Arad. Acesta a intrat în incinta Palatului Administrativ trăgând după el un geamantan.

  „Nu am unde să mă duc. Îmi dau foc aici!”, a exclamat bărbatul.

  Imediat au fost chemați polițiștii de la Poliția Locală care l-au preluat pe individ și l-au condus în afara instituției.

  Omul nu a acuzat pe nimeni, dar din cele transmise înțelegem că nu are o locuință. Fiind campanie electorală, probabil a mizat pe faptul că este momentul să ceară și i se va da…

  Momentan nu a primit nimic. Probabil se va alege cu o amendă. Probabil…

  primaria-2

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.