miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  A ajuns fundașul dreapta cerut de Rednic. La Arad, nu la Sibiu…

  de Lucian Dănilă | 28 iulie 2023, 7:43 PM | Sport

  0

  UTA a început campionatul de două săptămâni dar continuă să adune jucători de prin toate colțurile. Ultimul venit a retrogradat în această vară din liga secundă în liga a treia portugheză, dar Rednic crede că-i bun să se bată cu UTA să fie în primele zece în Superliga.

  Diogo Rodrigues a sosit la Arad astăzi, iar echipa tot astăzi a plecat spre Sibiu, unde o întâlnește pe Hermannstadt mâine seară de la ora 18.30. A semnat un contract pe un an cu posibilitate de prelungire, alături de el fiind Sorin Botiș.

  „Rodrigues a semnat, va exista concurență, Roganovic o să aibă șansa lui. Stahl a jucat acolo la meciul cu CFR pentru că am folosit trei fundași centrali și n-a făcut-o rău, dar totuși e o improvizație. Am nevoie de Albert de la 20 de metri în sus, pentru că are viteză, poate să își elimine om din joc. Din moment ce am adus un fundaș dreapta, eu cred că aici o să avem concurență și e spre binele echipei”, spune Rednic.

  Rodrigues a crescut la juniorii cluburilor Belenenses și Sporting, apoi a evoluat în ligile inferioare din țara natală, la Sacavenense, Amora FC și Covilha, dar și pentru echipa U23 a lui Portimonense.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.