duminicã, 19 mai, 2024

Special Arad Logo

    Un nou cutremur, luni seară, în Turcia. Al doilea din aceeași zi

    de - | 28 februarie 2023, 8:56 AM | Internaţional

    0

    (foto: captură video YouTube / New York Post)

    Un cutremur cu magnitudinea 4,1 a avut loc, luni seară, în Turcia, a anunțat Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului, citat de Știrile ProTV.

    Seismul cu magnitudinea 4,1 s-a produs la adâncimea de 5 km, la ora 20:22:21 (ora locală a României), în apropiere de Coasta de Vest a Turciei.

    Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 44km NV de Izmir, 46km NV de Karabaglar, 61km V de Manisa, 131km NV de Aydin, 151km SV de Balikesir, 223km NV de Merkezefendi, 228km NV de Denizli, 233km V de Usak, 265km SV de Bursa, 272km E de Athens.

    Este al doilea cutremur produs luni, după cel de magnitudine 5,6. Primul seism de luni a avut magnitudinea 5,6 și s-a produs în provincia Malatya din Turcia, a anunțat Autoritatea pentru gestionarea dezastrelor și a situațiilor de urgență (AFAD).

    Sursa: stirileprotv.ro

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    2 + 8 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.