marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Microîntreprinderile din regiune au la dispoziție 10 milioane euro pentru investiții, de la ADR Vest

    de Special Arad | 15 februarie 2023, 10:13 AM | Business | Regional | Știri Arad

    1

    imagine cu rol ilustrativ

    ADR Vest informează că microîntreprinderile din Regiunea Vest au la dispoziție un total de 10 milioane euro, în cel de-al doilea apel de proiecte. Fiecare astfel de firmă poate accesa finanțări nerambursabile de până la 120.000 euro, pentru diferite tipuri de investiții.

    Agenția de Dezvoltare Regională Vest a lansat în consultare publică un nou Ghid de finanțare: „Sprijin pentru microîntreprinderi – apelul 2, destinat domeniilor de activitate aferente serviciilor”. Consultarea publică este deschisă până în 17.03.2023, ora 12:00.

    Contribuția microîntreprinderilor din Arad este de 17%

    Microîntreprinderile din regiune pot accesa finanțari nerambursabile de pana la 120.000 euro, pentru diferite tipuri de investiții.
    Procentul contribuției proprii diferă în funcție de dezvoltarea județului în care se implementează proiectul. În cazul proiectelor implementate în Timiș, contribuția microîntreprinderilor este de 24% din valoarea totală eligibilă a investiției, în Arad: 17%, în Hunedoara si Caras-Severin: 10%. Detalii, pe site-ul ADR Vest.

    ADR Vest așteaptă propuneri

    Propunerile pentru ghidul de finanțare se pot transmite pe mail.

    „Va invităm să parcurgeți cu atenție ghidul și anexele, pe marginea cărora ne puteți transmite observații și propuneri prin e-mail, la [email protected]. Pentru informații suplimentare, nu ezitați să contactați HelpDesk-ul ADR Vest: tel. 0256-491.923; e-mail [email protected], tranmsite ADR Vest.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Comentarii

    Scrie un comentariu

    5 + 1 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.