marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Apple AirPods Pro 2 și AirPods Max vor fi lansate în toamna acestui an

    de Special Arad | 30 mai 2022, 12:10 PM | IT

    0

    Gama de produse audio Apple din seria AirPods a avut un mare succes, reprezentând miliarde de venituri pentru compania americană. Compania Apple se pregătește acum să lanseze produsele sale de ultimă generație în lunile următoare. Setul wireless Apple AirPods Pro 2 face obiectul comentariilor online de mult timp și era de așteptat să devină oficial anul trecut.

    Acum, o nouă informație de la Mark Gurman de la Bloomberg în buletinul informativ Power On sugerează lansarea sa Apple AirPods Pro 2 în toamna acestui an. Anterior au fost zvonuri că următoarea generație de căști Apple AirPods Pro va fi lansată pe piață în a doua jumătate a acestui an, adică H2 2022. Acum avem un interval de timp mai restrâns pentru lansarea căștilor. Conform GizmoChina, din aceeași sursă aflăm că Apple va lansa alături de AirPods Pro 2 și noi căști Apple AirPods Max, cu un design reîmprospătat și noi opțiuni de culoare.

    Pentru cei mai puțin familiarizați cu produsele audio Apple, credem că sunt puțini, Apple AirPods Pro sunt căști în urechi, iar Apple AirPods Max sunt căști pe urechi. Cronologia de lansare din toamnă are sens, având în vedere că modelele originale Apple AirPods Pro au fost, de asemenea, lansate de Apple în toamna anului 2019. Deoarece au trecut aproximativ trei ani, utilizatorii nu caută să facă upgrade, iar unii cumpărători ai modelului original s-ar putea să se confrunte cu probleme de baterie.

    În ceea ce privește căștile, se așteaptă ca acestea să vină cu senzori de mișcare pentru capabilitățile de urmărire a fitness- ului alături de noua seria Apple Watch. Din primele informații se pare că noile căști wireless Apple AirPods 2 vor avea un design reînnoit, eliminând tulpinile care coboară sub căști.

    De asemenea, se așteaptă să fie alimentate de un procesor îmbunătățit care aduce funcții avansate legate de audio, cum ar fi anularea activă a zgomotului și mai multe îmbunătățiri, ceea ce duce la o durată de viață îmbunătățită a bateriei. Ar putea exista suport pentru Apple Lossless Audio Codec (ALAC) și, dacă se întâmplă acest lucru, atunci ar fi primele căști TWS de la gigantul tech american care acceptă audio fără pierderi.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    2 + 0 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.