marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Au pus manager la Spitalul Județean Arad! Dacă am spune că e o surpriză nu am face decât o glumă proastă la care ar râde… Gheorghe Domșa

    de O. Peniță | 24 mai 2022, 11:49 AM | Administraţie | Știri Arad | Topic special

    0

    Administrația Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad a publicat astăzi rezultatele concursului pentru funcția de manager al unității. Cum ne așteptam cu toții, fie cunoscători, fie doar urmăritori, comisia a decis că cel mai bun proiect de management aparține actualului manager, Florina Ionescu. Lucrarea acesteia a fost notată cu 9,58.

    Ultimul clasat este, nu neapărat conform așteptărilor noastre (credeam că va urma o descalificare datorită plagiatului), Ciprian Luca, cu nota 6,49.

    Candidații declarați respinși pot depune până mâine, miercuri, 25 mai, la ora 10:00, contestații, iar rezultatele finale vor fi afișate în 27 mai, dar nu credem că există vreo șansă să se schimbe locul 1.

    Concurs

     

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    9 + 0 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.