marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Aradul, gazdă bună pentru finala Olimpiadei școlare la pentatlon. Emisarii județelor Dolj și Argeș au luat marile trofee / GALERIE FOTO

    de Dan Lazăr | 23 mai 2022, 9:30 AM | Recomandările editorilor | Sport | Știri Arad

    0

    Forfotă sâmbătă pe bătrâna arenă „Gloria”, campionii a numeroase județe din țară întâlnindu-se în etapa finală a ONSȘ la pentatlon, cei ma valoroși fiind reprezentanții Doljului (Adina Băcanu – LPS „Petrache Triscu” Craiova), respectiv a Argeșului (Nicolae Ispășanu – LPS Câmpulung Muscel).

    Județul nostru a fost reprezentat de Maria Cornea (Col. Naț. „Moise Nicoară” Arad – locul 12 în ierarhia generală) și Bogdan Jurcă (Col. de Arte „Sabin Drăgoi” Arad – locul 8).

    „Între 20-22 mai s-a desfășurat Faza Națională a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la Pentatlon individual (feminin și masculin) – nivel liceal la care au participat apoximativ 65 de elevi din toată țara. Au fost zile deosebit de importante pentru Inspectoratul Școlar Județean Arad în calitate de organizator al acestei competiții cât și pentru elevii sportivi care s-au calificat la etapa națională precum și pentru profesorii coordonatori care au pregătit elevii pentru a obține cele mai bune rezultate. Vreau să mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine în această călătorie: Primaria Municipiului Arad, Consiliul Județean Arad, Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, Clubul Sportiv Municipal Arad, Serviciul de Ambulanță Arad, Asociația Județeană a Profesorilor de Educație Fizică și Sport din Arad, Asociația Județeană de Atletism Arad și Colegiul Economic, precum și sponsorilor: SC Textile Medicale SRL, PIN Consult Agroland SRL și Bijuteria Eurosilver. Nu în ultimul rând le mulțumesc colegilor mei, Comisiei de organizare și arbitrilor, care prin implicarea lor au format o adevărată echipă, asigurând buna desfășurare a competiției! Oaspeții au fost onorați de prezența conducerii Inspectoratului Școlar Județean Arad, reprezentat de Inspector Școlar General, profesor Marius Sorin Gondor și Inspector Școlar General Adjunct, profesor Daniel Tocoian”, ne-a declarat prof. Lucian Rodica, inspector de Educație Fizică și Sport.

    Aici poți vedea REZULTATE PENTATLON ARAD – 21.05.2022

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    9 + 6 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.