marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Patru halterofili propuși de Adrian Jigău la loturile naționale! Aradul va organiza, în acest an, Campionatele Naționale de seniori

    de Dan Lazăr | 27 ianuarie 2022, 1:05 PM | Sport | Știri Arad

    0

    Sport de tradiţie, prin secțiile de la CSM și AMEFA, halterele i-a adus Aradului rezultate internaţionale notabile de-a lungul anilor, iar Adrian Jigău, antrenor al secţiei de la CS Municipal, continuă să propună sportivi tineri şi talentaţi la loturile naţionale.

    “Am trimis încă din decembrie anul trecut propunerile pentru loturi, Cosmin Krupla la juniori (el rata anul trecut participarea la Mondial datorită unei accidentări) şi alţi trei, Cristian Molnar, David Ciurar şi Robert Filip (toţi multipli medaliaţi naţionali), la Centrul Naţional de la Bistriţa. Nu am primit încă nimic oficial dinspre Federaţie, aşteptăm formarea loturilor şi atunci vom şti mai multe. Conform calendarului, prima competiţie o avem la sfârşitul lunii martie, etapă de calificare la Campionatul Naţional pentru juniorii de 20 de ani, apoi în ordine, calificări la tineret, în aprilie şi la seniori, în mai, pentru ca din iunie încolo să înceapă finalele. La Arad o să avem în acest an finala naţională de seniori, undeva la sfârşit de august, început de septembrie, la baza AMEFA”, a declarat, pentru situl CSM Arad, antrenorul arădean.

    Secţia de haltere a CSM-ului se pregăteşte pe plan local.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    2 + 1 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.