marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Un șofer de TIR care a provocat un accident cu 4 morți în SUA a fost condamnat la 110 ani de închisoare

    de - | 14 decembrie 2021, 6:42 PM | Internaţional

    0

    (foto: captură video Youtube / 9NEWS | CBS Denver)

    Un șofer de TIR din Statele Unite a fost condamnat la 110 ani de închisoare cu executare, după ce a provocat un accident în care și-au pierdut viața patru persoane, în 2019. Bărbatul s-a izbit cu peste 135 de kilometri la oră în zeci de vehicule prinse într-un ambuteiaj pe autostrada I-70 din statul Colorado, potrivit observatornews.ro.

    Rogel Aguilera-Mederos, un texan în vârstă de 26 de ani, va fi în pușcărie pe viață pentru că pe 25 aprilie 2019 a apăsat pedala de accelerație a unui mastodont plin de bușteni și a izbit în plin mai multe mașini prinse în trafic. Procurorii americani l-au acuzat că a coborât cu TIR-ul din munți la o viteză de peste 130 de kilometri pe oră și a condus în zig-zag pe autostradă, forțându-i pe ceilalți șoferi să se refugieze pe acostament pentru a evita un impact fatal. În cele din urmă, Rogel Aguilera-Mederos s-a izbit cu putere în zeci de vehicule blocate pe autostradă, moment în care s-a produs o explozie devastatoare. Mingea de foc a cuprins mai multe autoturisme, iar patru persoane nu au mai putut scăpa.

    Sursa: observatornews.ro

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    0 + 8 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.