marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Primul test serios pentru baschetbalistele arădence. Primesc vizita liderului din Satu Mare

    de Dan Lazăr | 17 noiembrie 2021, 9:23 PM | Sport | Știri Arad

    0

    Duel de „care pe care” între FCC Baschet UAV Arad şi CSM Satu Mare, ocupantelor primelor două poziţii în clasamentul la zi a Ligii Naţionale de Baschet Feminin. Partida este programată pentru sâmbătă, 20 noiembrie, începând cu ora 18.00.

    Pentru arădence este primul test adevărat al sezonului, cele cinci victorii de până acum venind împotriva unor echipe clasate în partea inferioară a clasamentului cu 13 poziții din singura ligă de baschet senioare a României. De partea cealaltă, Satu Mare are „șase din șase”, unul dintre succese venind la o diferență neașteptat de clară în fața campioanei din ultimele sezoane, Sepsi Sf. Gheorghe.

    Din păcate, derby-ul se va juca fără spectatori, în Sala Sporturilor „Victoria.” Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat restricțiile împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2, printre măsurile luate fiind și interzicerea participării persoanelor la evenimentele sportive, care sunt în vigoare până pe 25 noiembrie.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    9 + 3 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.