marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Conop, sub o serie de restricții din cauza incidenței Covid

    de Special Arad | 8 septembrie 2021, 4:08 PM | Știri Arad

    0

    Autoritățile au adoptat hotărârea CJSU cu numărul 136 care prevede introducerea unor restricții pentru localitatea Conop, din județul Arad, întrucât incidența a depășit 3 la mia de locuitori.

    Dat fiind faptul că la Conop s-a înregistrat o incidență de 3,16, ceea ce plasează localitatea în scenariul roșu, de mâine vor intra în vigoare următoarele restricții, pentru o perioadă de 14 zile: interzicerea activității la interior în restaurante, interzicerea altor activități precum evenimentele private, competițiile sportive sau jocurile de noroc. În cazul sălilor de sport, incidența fiind între 3 și 4, se aplică doar o limitare a numărului de persoane.

    La ora actuală, în județ sunt doar patru localități care se află în scenariul roșu. Acestea sunt Ignești (10,16), Dezna (7,09), Cărand (5,58) și Conop (3,16). În scenariul galben se află momentan doar Moneasa (2,39), iar restul localităților sunt „pe verde”, adică sub rata de 2 la mia de locuitori.

    Citește și: Peste 50 de cazuri într-o singură zi. Vezi cât este rata de infectare în localitățile arădene

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    6 + 1 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.