marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Ziua Armatei României, sărbătorită la Monumentul Eroilor de la Păuliș

    de Special Arad | 23 octombrie 2020, 11:54 AM | Știri Arad

    0

    În fiecare an, pe data de 25 octombrie, sărbătorim Ziua Armatei României, moment de glorie şi de cinstire pentru oştirea română, ale cărei fapte de arme s-au contopit cu soarta neamului românesc, îndeplinindu-şi misiunea nobilă de a apăra unitatea naţională şi integritatea teritorială a statului român.

    Această dată, plină de însemnătate istorică, este ziua în care a fost eliberată de sub ocupaţia străină partea de nord-vest a Transilvaniei, ultima palmă de pământ românesc, orașele Satu-Mare și Carei.

    Cu acest prilej, garnizoana Arad organizează în data de 25.10.2020, începând cu ora 12:00, o ceremonie militară şi religioasă de depuneri de coroane şi jerbe de flori, în format restrâns, la Monumentul Eroilor de la Păuliș (adiacent DN7).

    Activitatea se va desfășura cu respectarea măsurilor de prevenire și combatere a infecției cu virusul SARS-Cov-2 (COVID-19), privind portul măștii de protecție, distanțarea fizică și limitarea numărului de participanți la maximum 100 de persoane.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    8 + 7 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.