marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Update Șoimii Șimand înfruntă West Deva în deschiderea turneului de futsal de la Timișoara

    de Dan Lazăr | 23 octombrie 2020, 8:14 AM | Şimand | Sport | Știri Arad

    0

    UPDATE. Arădenii au pierdut meciul de debut, scor 1-5, cu ACS West Deva.

    Eșalonul secund de futsal va debuta vineri, Șoimii Șimand urmând a se duela cu West Deva, la sala „C. Jude” (fosta Olimpia) din Timișoara, unde are loc primul meci oficial după 229 de zile…

    La startul ediției viitoare a Ligii a II-a de futsal sunt înscrise 12 formații, împărțite în trei serii, având printre criteriile de bază pe cel georgrafic.

    Seria 1 Est

    ACS Futsal Poli Iași
    ACS Futsal Ceahlăul Piatra-Neamț
    Fortius 2014 Buzău
    Club Sportiv Local Sportul Ciorăști

    Seria 2 Centru

    Kereszthegy Remetea
    Inter Gheorgheni
    Korondy Junior 2017 Corund
    CSM Târgu Mureș

    Seria 3 Vest

    ACS West Deva
    Metropolitan Ișalnița
    CFR Timișoara
    Șoimii Șimand

    Sezon regular va avea 12 etape (tur-retur / tur-retur) și se va desfășura sub formă de turnee de 3 etape (vineri, sâmbătă, duminică). Echipele clasate pe primul loc în fiecare serie, la care se adaugă cel mai bun loc secund se califică în faza play-off-ului.

    În play-off-ul, echipele vor juca fiecare cu fiecare, turneu de 3 zile. Echipa care va încheia pe locul 1 va promova direct în Liga 1, iar echipa de pe locul 2 va disputa baraj de promovare cu locul 7 din Liga 1.

    Primul turneu al Ligii a II-a sezonul 2020-2021 este programat în week-end-ul 23-25 octombrie, Șoimii Șimand întâlnind în ordine pe: West Deva (vineri, ora 18.00), CFR Timișoara (sâmbătă, 19.30) și Metropolitan Ișalnița (duminică; 11.00). Șimăndanii – aflați în premieră în această competiție – au efectuat în această săptămână testele Covid-19, urmând a rămâne în „bula” de la Timișoara pe tot parcursul turneului.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    6 + 2 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.