marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Tâlhărie la Timișoara! O bătrână a fost atacată în casa scării

    de - | 22 octombrie 2020, 8:28 PM | Regional

    0

    (foto: arhivă)

    Lovita cu putere si lasata fara lantul de aur de la gat. O femeie de 75 de ani din Timisoara a fost atacata chiar in scara blocului in care locuia.

    Totul s-a petrecut in urma cu doua zile. Atunci, batrana a fost talharita de un barbat. Imediat dupa atac, femeia a anuntat politia. Oamenii legii au reusit sa-l prinda pe agresor.

    „Azi, 22 octombrie a.c, in urma investigatiilor efectuate, politistii Biroului de Investigatii Criminale cu sprijinul lucratorilor Serviciului Criminalistic din cadrul IPJ Timis, au identificat si depistat pe raza municipiului un barbat in varsta de 34 de ani din Timisoara, care este banuit de comiterea faptei. Lănțișorul a fost recuperat și înapoiat persoanei vătămate”, a transmis IPJ Timiș. În urma probatoriului administrat, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, bărbatul fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere si Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș. Mâine, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara pentru dispunerea unei măsuri preventive.

    Citeste mai multe pe opiniatimisoarei

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    9 + 9 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.