marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Netflix are un nou concurent: HBO Max. În România, deocamdată, nu se știe când va fi disponibil

    de Special Arad | 28 mai 2020, 1:47 PM | Pop Culture

    0

    HBO Max a fost lansat oficial, devenind al doilea concurent important pentru Netflix intrat pe piaţă în ultima jumătate de an după Disney+, scrie News.ro.

    Pentru început, noul serviciu este disponibil doar în Statele Unite, unde costă 15 dolari pe lună. Europa şi America Latină sunt următoarele regiuni ca prioritate pe lista de extindere a companiei-mamă, WarnerMedia, însă nu există, deocamdată, un termen precis.

    Noul serviciu va putea fi contractat ca separat de HBO Now sau HBO Go de către cei care nu sunt deja abonaţi la unul din serviciile de streaming oferite şi până acum de HBO, însă pentru cei care sunt abonaţi la HBO Now sau HBO Go, trecerea la HBO Max se va face automat în momentul în care serviciul va fi disponibil. Pur şi simplu, aplicaţiile serviciilor HBO Now şi HBO Go vor fi actualizate la HBO Max.

    Noul serviciu va fi disponibil pe toate platformele majore, printre care Android, iOS, televizoare smart Samsung lansate în ultimii 4 ani, Android TV, Apple TV, Chromecast, PlayStation 4, Xbox One. Vor exista şi două excepţii: Roku şi Fire TV, pentru care va fi lansat suport ulterior.

    Ce include HBO Max?

    Lângă filmele și serialele originale marca HBO („Game of Thrones”, „Chernobyl”, „Westworld” sau „True Detective”), include producții proprii ale companiei WarnerMedia, cum ar fi filmele Warner Bros. (filme precum „Joker”, „Doctor Sleep”, „The Matrix”, „Inception”, seria „Harry Potter”, precum și filmele care urmează să se lanseze în cinematografe și vor avea exclusivitate pe HBO Max: „Tenet”, în regia lui Christopher Nolan și remake-ul „Dune”, în regia lui Denis Villeneuve). De asemenea, HBO Max va conține filme de New Line Cinema (franciza „Lord of The Rings”, „It: Chapter Two” sau „The Mask”), DC Entertainment (filmele și serialele cu Batman, Superman, Wonder Woman, AquaMan sau The Flash, printre care și mult-așteptatul Director’s Cut al filmului „The Justice League”, regizat de Zack Snyder). Vor fi și producții TBS, TNT, TruTV, CNN, Cartoon Network, The CW, Turner Classic Movies, Crunchyroll, Rooster Teeth și Adult Swim (serialul „Rick and Morty” în primul rând!).

    Se plănuiește și o continuare a serialului „Friends” („Prietenii tăi”).

    În afara producțiilor WarnerMedia, HBO Max are și conținut de la The Criterion Collection, precum și anumite producții BBC Studios (printre care se numără primele 11 sezoane ale serialului „Doctor Who”). HBO Max a obținut și drepturile exclusive pentru difuzarea pe un serviciu de streaming ale următoarelor trei sezoane ale serialului de animație „South Park”.

    Lista completă a producțiilor originale marca HBO Max se găsește aici.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    2 + 6 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.