marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Spania a câștigat Campionatul European de tineret | Video-rezumat

    de Special Arad | 1 iulie 2019, 8:43 AM | Sport

    0

    (foto: UEFA.com/GettyImages)

    Naționala U21 a Spaniei a câștigat, duminică seara, finala Campionatului European de tineret (U21), impunându-se cu scorul de 2-1 în fața reprezentantivei Germaniei.

    Finala s-a jucat la Udine, iar ibericii au deschis scorul încă din minutul 7, atunci când Fabian Ruiz, mijlocașul celor de la Napoli, a trimis un șut bine plasat, de la aproximativ 20 de metri, la care portarul Nubel (Schalke) nu a mai reușit să intervină.

    Spaniolii și-au majorat avantajul în mintul 69, atunci când același Fabian Ruiz a șutat de la distanță, portarul nemților a bâlbâit mingea, iar Dani Olmo (Dinamo Zagreb) a profitat și a săltat mingea peste Nubel.

    Germania a redus din diferență abia în minutul 88, cu un șut superb a lui Nadiem Amiri (Hoffenheim), un trasor plecat de pe la 25 de metri de poarta lui Antonio Sivera (Alaves).

    Astfel, Spania s-a impus în fața Germaniei, cucerind cel de-al cincilea titlu european din istorie și egalând astfel Italia la numărul de trofee.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    2 + 9 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.